fbpx

Rekrytering: Systemutvecklare CRM till JM:s utvecklingsavdelning

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka 2 200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.  

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

ARBETSUPPGIFTER

Microsoft Dynamics CRM är en ny plattform/produkt hos JM. Vi söker dig som vill bli en del av vårt CRM-team, har ett versksamhetsintresse och brinner för utveckling i C#/.Net.  Du kommer att arbeta i ett agilt team tillsammans med dina teammedlemmar och i ett nära samarbete med vårt webb-team.

Rollen innebär bl a:

  • utveckling, konfigurering och implementation av produkten till verksamhetens krav.
  • att förstå hur hur funktioner och system hänger ihop då du är en naturlig del i kravanalys och design.
  • bygga integrationer mot andra system och databaser. Ta chansen att i ett tidigt skede vara med och påverka hur plattformen och teamet formeras.Du är systemutvecklare med några års erfarenhet av C#/.Net och har erfarenhet av att jobba i agila utvecklingsteam. En förutsättning för tjänsten är att du har erfarenhet från utveckling i ett CRM-verktyg. Du har kunskap och förståelse för; CRM-processer, systemintegration, SQL, databasmodullering, utveckling & konfigurering inom CRM, .NET/C#, Javascript, Jquery.Meriterande med kunskap inom; Microsoft Dynamics CRM, BizTalk, TFS, IIS, Enhetstester och TDD.
DIN BAKGRUND

Du är systemutvecklare med några års erfarenhet av C#/.Net och har erfarenhet av att jobba i agila utvecklingsteam. En förutsättning för tjänsten är att du har erfarenhet från utveckling i ett CRM-verktyg.

Du har kunskap och förståelse för; CRM-processer, systemintegration, SQL, databasmodullering, utveckling & konfigurering inom CRM, .NET/C#, Javascript, Jquery.

Meriterande med kunskap inom; Microsoft Dynamics CRM, BizTalk, TFS, IIS, Enhetstester och TDD.

VEM DU ÄR

Ovanstående tekniker är en förutsättning för att kunna ta dig an rollen men stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper.

Hos JM är det viktigt att arbeta som ett team, Vi vill därföra att du har en god social förmåga, är driven, engagerad, kreativ, strukturerad och att du har ett starkt intresse för teknik och problemlösning.

VAD VI ERBJUDER

Medarbetare på JM

Ska ha det lite bättre…

Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa. Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag där IT blir en allt viktigare del.

Välkommen till att bli en viktig del i JM!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på telefonnummer 0722-101718 eller maila din ansökan till anders.fridh@verano.se