fbpx

Rekrytering: Operativ Gruppchef till Transdev

Transdev har närmare sjuttio års erfarenhet av persontrafik i Sverige. I kombination med den globala expertis som finns inom koncernen kan vi erbjuda våra kunder och resenärer säkra och pålitliga resor med förstklassig service.

Transdev  är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs över görs närmare 300 000 resor med oss från Haparanda i norr till Österlen i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik i egen regi under varumärket Snälltåget. Inom Transdev ryms även varumärkena Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Båtbussarna, Bussakuten och Styrsöbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra omkring 3 500 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete.

Vi söker nu en operativ gruppchef till IS/IT, inom underhåll & infrastruktur, placering i Bromma med kort promenad till Sunbybergs station. Ta chansen att vara med och utveckla kollektivtrafiken under parollen ”Vår resa – inspirerad av dig”.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som gruppchef har du det operativa ansvaret för samtliga leveranser för IT-driftrelaterade förvaltningsobjekt och tillhörande projekt. Du har personalansvar  för en grupp bestående av IT-tekniker, systemtekniker, projekt- samt förvaltningsledare, totalt sex medarbetare. Du ingår i ITs ledningsgrupp, deltar i IS/IT-rådet och rapporterar till IS/IT-Chefen.

Rollen innebär bl a

  • Projektledning av uppdragen inom gruppens leveransområden
  • Leveransansvar för gruppens förvaltningsobjekt (IT-plattform och infrastruktur) och projekt
  • Leverantörsstyrning
  • Bevakning och införande av nya teknologier/arbetssätt
  • Förändringsledning
  • Planering, budgetering och uppföljning
  • Personalledning inkl. lönesättning, medarbetarsamtal och kompetensutvecklingDIN BAKGRUND
  • Meriterande med kunskap inom Microsofts miljö, Citrix, SQL, Oracle, VM Ware, Nätverk, Brandväggar, ITIL, In- respektive Outsourcing.
  • För att lyckas i rollen tror vi du har pratisk ledarerfarenhet och är van att coacha team. Du har flerårig erfarenhet från projektledning och har en bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur. Du har akademisk utbildning eller motsvarande utbildning förvärvad på annat sätt.

VEM DU ÄR

Ovanstående erfarenheter är en förutsättning för att kunna ta dig an rollen men stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du kan kommunicera med olika typer av intressenter, allt ifrån leverantörer, beställare, medarbetare till ledning. Du har förmåga att hantera komplexa frågeställningar och balansera det långsiktiga mot det operativa. Viktiga egenskaper för rollen är; strukturerad, resultatorienterad, analytisk, lyhörd, social, driven och kommunikativ.

VAD VI ERBJUDER

Som gruppchef inom IS/IT på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa.

Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter.  Vi erbjuder våra chefer och arbetsledare en ledarskapsutbildning (VAL) i fyra steg.  Vi erbjuder också en rad olika utbildningar för nyanställda eller för dem som vill utvecklas i sin roll i företaget, exempelvis om miljöarbete, krishantering och mediaträning.

Välkommen till att bli en viktig del hos Transdev!

I den här rekrytering samarbetar vi med Verano.  För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Fridh, anders.fridh@verano.se eller 0722 101718. Skicka din ansökan bestående av CV och brev till Anders. Varmt välkommen med din Ansökan!