fbpx

Sökes: Mjukvaruanalytiker med stora utvecklingsmöjligheter”

snow logo 1

 

Snows uppdrag är att hindra organisationer från att betala för mycket för den programvara som de konsumerar, idag och i morgon. Vi hjälper organisationer att optimera mjukvarutillgänglighet, efterlevnad och kostnadsbesparingar genom leverans av onpremis och molnbaserade Software Asset Management-lösningar. Idag är vi den största och mest framgångsrika SAM-utvecklaren med personal över hela världen. För att upprätthålla vår explosiva tillväxt letar vi efter de smartaste och mest dedikerade människorna som fortfarande har sitt bästa arbete framför sig. Nu är den rätta tiden att börja på Snow. www.snowsoftware.com

Software Recognition Service (SRS) är en av SNOWs viktigaste produkter. SRS teamet analyserar data, MASSOR av data och utgör en vital del av företagets framgång. Software Recognition är ett brett område på SNOW men handlar i grunden om att maximera kundnyttan, detta görs genom analys & research.

SRS-Teamet kommer under 2016 rampa upp! Här finns en möjlighet för dig som vill accelerera din karriär och dagligen kunna påverka. Hoppa på tåget och var med på en fantastisk resa i ett dynamiskt företag i hyper-growth.

Som mjukvaruanalytiker styr du själv planeringen av din dag och arbetar såväl självständigt som teamorienterat. I huvudsak analyserar du data och gör en vidare research på det som ser intressant ut. Typiska uppgifter är: att driva projekt, testa, utbilda, globalt kommunicera med kollegor, tillverkare, partners och kunder. Hos SNOW har man blandade arbetsuppgifter för att bredda kompetensen och för att det är roligare så! Du kommer ingå i ett välfungerande team som har roligt tillsammans och trivs med varandra.

VEM DU ÄR & VAD DU KAN

För att trivas i rollen behöver du framför allt ha en rejäl dos driv och energi. Vi gillar det vi gör och söker därför dig som vill dela vår passion och har en utpräglad ”can do”-attityd. Du är rätt person om du är hungrig, modig, ständigt nyfiken, orädd att komma med idéer och delar vår attityd att ingenting är omöjligt!

 

Du känner igen dig i det här:

  • IT-utbildad och/eller ett par års erfarenhet inom IT.
  • Gedigen kunskap och erfarenhet av Windows
  • God förståelse för hur applikationer installeras och körs.
  • Flytande Engelska och Svenska i tal och skrift.Plus i kanten om du har erfarenhet/kunskap av:
  • licenshantering och olika licensformer
  • mjukvaruinventering.
  • Linux/Unix
  • Software Asset Management
  • hårdvaruinventering inklusive mobila enheter
  • SKU-Nummer

Välkommen att bli en viktig del hos SNOW.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt till info@verano.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Höjgren på 0733-982004 eller Anders Fridh på telefonnummer 0722-101718 – alternativt via e-post: info@verano.se