fbpx

TILLSATT: Lösningsarkitekt och IT-säkerhetssamordnare

logo_transdev

Lösningsarkitekt och IT-säkerhetssamordnare

Transdev Group är ett av världens ledande operatör inom kollektivtrafik. Med 83.000 anställda i 19 länder, drivs 41.000 fordon och 22 spårvagnssystem. 2014 omsattes 6,6 miljarder euro.

Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens persontrafik?

Vår verksamhet står inför spännande utmaningar;

  • nya aktörer på marknaden till följd av den snabba digitaliseringen, t ex Lyft & Uber
  • Självgående fordon
  • Ökad efterfrågan på mer personlig rörlighet och rörlighet som en tjänst i stället för ett transportsätt

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att driva och leda arkitekturarbete i team och god förmåga att presentera och kommunicera arkitektur till varierande målgrupper. Du har även intresse för IT-säkerhet.

Som person bör du vara kommunikativ med en förmåga att interagera både med tekniker samt icke-teknisk personal. Vi hoppas att du har erfarenhet som ledare och en förmåga att coacha, influera och motivera andra. Du älskar att jobba i team och att lösa problem på kreativa och innovativa sätt. Du är nyfiken, drivande och entusiasmerande. Du skapar struktur och utvecklar gärna arbetssätt inom ditt område.

Du har erfarenhet av:

  • Ansvar för att omvandla krav till lösningsförslag vad gäller design och arkitektur.
  • Identifiera arkitekturdrivande krav i en komplex kravbild och
  • arbeta strategiskt inom området genom att ta fram målbilder, handlingsplaner, riktlinjer samt kommunicera, följa upp och rapportera kring dessa.
  • Säkerställa spårbarhet från affärsbehov och –krav till färdig lösning.

Du är van vid att arbeta med IT och informationsarkitektur på flera nivåer.

Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa. Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag där IT och digitalisering är en självklar del.

Välkommen till att bli en viktig del i Transdev!

Transdev Sverige AB driver persontrafik på uppdrag av regionala trafikhuvudmän, kommuner och landsting i hela Sverige och driver även egna kommersiella tåg- och busstrafiken. Transdev har specialiserat sig på att lösa kundernas resebehov genom att erbjuda transport via buss, tåg, spårvagn och båt. Transedv är en av Sveriges största operatörer av persontrafik.   Varje dag genomförs hundratusentals resor över hela landet med hjälp av Transdev eller något av deras varumärken: Flygbussarna, Båtbussarna, Flygbussarna Charter, Snälltåget och Styrsöbolaget. I Sverige finns 3700 anställda och huvudkontoret ligger i Bromma med gångavstånd till Sundbybergs station och Tvärbanan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh – 0722 101718 eller Lena Höjgren – 0733 982004. Maila din ansökan med rubrik: LÖSNINGSARKITEKT till info@verano.se