fbpx

TILLSATT: PRODUKTÄGARE

logo_transdev

PRODUKTÄGARE

Transdev Group är ett av världens ledande operatör inom kollektivtrafik. Med 83.000 anställda i 19 länder, drivs 41.000 fordon och 22 spårvagnssystem. 2014 omsattes 6,6 miljarder euro.

Vill du vara med på vår resa och jobba med framtidens persontrafik?

Vår verksamhet står inför spännande utmaningar;

  • nya aktörer på marknaden till följd av den snabba digitaliseringen, t ex Lyft & Uber
  • Självgående fordon
  • Ökad efterfrågan på mer personlig rörlighet och rörlighet som en tjänst i stället för ett transportsätt

Vi söker dig som vill ta produktägarskap för ett viktigt område för Transdev. Du trivs i en mångfacetterad självständig roll som kräver att du har en stark inre motor.

Som produktägare ansvarar du för att ha en vision om hur ditt område skall skapa värde och konkurrenskraft för vår verksamhet. Du tar emot, hanterar och prioriterar önskemål om tillägg och ändringar för en produkt. Du driver utveckling och leder införande av nya verktyg/system och hjälper verksamheten framåt genom projekt. De förstår verksamhetens behov och ser till att de har användbara IT-hjälpmedel.

Som person är du kommunikativ med en god förmåga att interagera med olika typer av intressenter, såväl inom IT som inom verksamhet. Du gillar att arbeta i team och har förmåga att leda, coacha samt motivera andra. Du är nyfiken, drivande, självgående, strukturerad och utvecklar gärna arbetssätt inom ditt område.

Du har dokumenterad erfarenhet från något eller några av följande:

  • Projektledning
  • Kravledning
  • Förvaltningsledning

Du är van att arbeta både agilt och enligt vattenfall samt känner igen dig i något av dessa: PPS, PM3, avtalshantering, förstudier, workshopledning, utredning, verksamhetsutveckling.

Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa. Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag där IT och digitalisering är en självklar del.

Välkommen till att bli en viktig del i Transdev!

Transdev Sverige AB driver persontrafik på uppdrag av regionala trafikhuvudmän, kommuner och landsting i hela Sverige och driver även egna kommersiella tåg- och busstrafiken. Transdev har specialiserat sig på att lösa kundernas resebehov genom att erbjuda transport via buss, tåg, spårvagn och båt. Transedv är en av Sveriges största operatörer av persontrafik.   Varje dag genomförs hundratusentals resor över hela landet med hjälp av Transdev eller något av deras varumärken: Flygbussarna, Båtbussarna, Flygbussarna Charter, Snälltåget och Styrsöbolaget. I Sverige finns 3700 anställda och huvudkontoret ligger i Bromma med gångavstånd till Sundbybergs station och Tvärbanan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh – 0722 101718 eller Lena Höjgren – 0733 982004. Maila din ansökan med rubrik: PRODUKTÄGARE till info@verano.se