fbpx

APPLIKATIONSANSVARIG INOM ASSURANCE/TAX/RM

PwC är den största och ledande revision-, rådgivning- och redovisningsbyrån i Sverige – men vi är så mycket mer än så. Med erfarenhet och unik branschkunskap hjälper vi tusentals bolag och organisationer att utvecklas och arbeta smartare och växa snabbare. I Sverige är vi ca 3600 medarbetare fördelat på 100 orter. PwC finns även i 157 länder med ca 208 000 medarbetare.

Företagets IT avdelning söker nu en Applikationsansvarig som ska ansvara för systemportföljerna mot verksamhetsområdena:

·         Assurance (PwC:s Revisionsaffär)

·         Tax (PwC:s Skatterådgivning)

·         Risk Management (RM)

Vad vi erbjuder:

Som applikationsansvarig ansvarar du för att basförvaltningen av applikationerna/systemen i dina tre applikationsportföljer. Tre applikationsportföljer som sammanlagt består av cirka 15 applikationer. Du fungerar som spindeln i nätet, där du är kontaktperson mot företagets outsourcingleverantörer och ser till att systemmiljöerna underhålls.I Portföljen finns bl a applikationer/system för Revisorerna (Aura), Retain (verktyg för resursplanering) Halo (PwC:s revolutionerande visualiseringsverktyg för revision) med många integrationer och stora datavolymer.

Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som:

·         Utbildad inom systemvetenskap eller liknande utbildning

·         1-3 års erfarenhet av arbete i en liknande roll

·         Van användare av Sharepoint 2013 och 2014

·         Van vid kontakt med kunder och leverantörer

·         Uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Vidare är det viktigt att du kan driva ett antal parallella processer, ha ”splitvision”, kunskap kring integration och en god portion driv. Fördel om du har erfarenhet eller förståelse för verksamhetsprocesser inom Revision och Skatt.

Det är till din fördel om du arbetat som systemansvarig, systemförvaltare, systemägare eller liknande tidigare, eller att du levererat applikationsdrift tjänster från en outsourcingleverantör. Samt att du känner dig van i rollen som beställare.

Vi fäster naturligtvis stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att:

Du i ditt arbete sätter fokus på både målen som hur de ska uppnås. Du arbetar med många parallella uppgifter samtidigt, vilket du klarar av tack vare din goda förmåga till överblick. Även om du jobbar efter ett helhetsperspektiv har du god känsla för detaljer. Du har lätt för att komma på nya idéer och alternativa lösningar.

Du trivs med ett arbete som är omväxlande och som kräver mycket samarbete, men du kan också arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning, och du trivs med att arbeta i hektiska miljöer. Att vara med och utveckla, och därmed bidra till verksamhetens fortsatta tillväxt motiverar dig.

För mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano, kontakta Anders Fridh på 0722101718 alt Lena Höjgren på 0733982004.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@verano.se med rubrik AO. Vänta inte – vi intervjuar löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!