fbpx

Applikationsansvarig med ansvar mot Finans

PwC är den största och ledande revision-, rådgivning- och redovisningsbyrån i Sverige – men vi är så mycket mer än så. Med erfarenhet och unik branschkunskap hjälper vi tusentals bolag och organisationer att utvecklas och arbeta smartare och växa snabbare. I Sverige är vi ca 3600 medarbetare fördelat på 100 orter. PwC finns även i 157 länder med ca 208 000 medarbetare.

Företagets IT avdelning söker nu en Applikationsansvarig som ska ansvara för systemportföljerna mot verksamhetsområdet Finans.

I rollen ansvarar du för daglig drift och vidmakthållande förvaltning för samtliga applikationer/system (ca 20 st) inom kundens finansportfölj. Några av systemen är Copernicus (ERP), Baseware, OCRA, POL, BI-plattformen och det är därför viktigt att du har processförståelse för bl a redovisning, tidrapportering, lön och fakturering.

Dina arbetsuppgifter är operativa och innefattar bland annat:

·         Vara kontaktperson mot företagets outsourcing/Cloud leverantör och se till att systemmiljöerna underhålls.

·         Vara kontaktperson mot verksamheten.

·         Ansvara och säkerställa att det finns definierade SLA:er samt uppföljning av dessa.

·         Agera tredje linjens support

·         Regelbundet analysera statistik från Servicedesk.

·         Ansvara för att rutinbeskrivningar finns på plats.

·         Att driva infrastrukturfrågor kopplat till portföljen.

Kvalifikationer

Vi tror att du tidigare arbetat som systemansvarig, systemförvaltare, systemägare eller liknande och känner dig van i beställarrollen. Eller att du levererat applikationsdriftstjänster från en outsourcingleverantör.

·         Utbildad inom systemvetenskap eller likvärdig utbildning

·         1-3 års erfarenhet av arbete i en liknande roll.

·         Van vid kontakt med kunder och leverantörer

·         Som person är du kommunikativ, du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Vidare utför du ditt arbete med ett stort detalj- och processfokus, där du gör grundliga överväganden för att säkra dina beslut. Att finna nya och innovativa metoder intresserar dig och du har förmågan att framgångsrikt omsätta teoretiska idéer i praktiken. Vidare är du en strukturerad och noggrann person med en positiv och lösningsorienterad inställning. Du är drivs av utveckling och vill aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten.

För mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano, kontakta Anders Fridh på 0722101718 alt Lena Höjgren på 0733982004.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@verano.se med rubrik AO. Vänta inte – vi intervjuar löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!