fbpx

Grant Thornton Sverige söker en lösningsarkitekt!

Grant Thornton Sverige söker en lösningsarkitekt till IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till mer än 30 000 kunder kommer vi att ge dig tillgång till många spännande kunder – stora och små. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revision och rådgivning. Vi är ett tillväxtföretag som hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Vi är mer än 1200 anställda på 24 kontor i Sverige och är medlem i Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de finansiella frågorna inom våra affärsområden revision, finansiella tjänster, skatt och konsultation.

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna, framtiden är din och ingen annans.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill axla rollen som lösningsarkitekt på vår IT-avdelning i Stockholm. Rollen är både bred och djup inom arkitektur samt teknik vilket kräver kompetens inom verksamhets-, infrastruktur- och programvaruarkitektur. Du blir en nyckelperson som i ett nära samarbete med business relationship Manager (BRM) och projektledare och kommer vara länken mellan verksamhet, affär och IT. Du rapporterar direkt till IT-chefen.

Rollen innebär bl. a:

–          Fånga upp och förstå affärsbehoven samt identifiera möjliga lösningar utifrån strategi samt ramverk.

–          Ansvara för att IT-lösningarna linjerar med kraven från verksamhet, affär, IT – och affärsstrategi.

–          Gå på djupet i teknikstacken, lösa problem, fixa en integration eller t ex bygga en POC för en anpassad applikation.

–          Granska affärskrav och identifiera affärsnyttan.

–          Implementering av IT-arkitekturstandarder och principer.

–          Skapa och underhålla processflöden, informationsmodeller, integrationskartor

–          Leda, planera och arbeta i mjukvaruprojekt.

–          Utveckla POC inom standardprogram som Office 365-sviten och anpassade program inom Microsoft .NET-stacken.

 

DIN BAKGRUND

Du har minst 5 års erfarenhet från liknande roller samt erfarenhet av en dynamisk IT-verksamhet under förändring. Du har universitetsexamen inom systemvetenskap eller motsvarande kunskap.
VEM DU ÄR

Du har ett starkt fokus på affär, slutanvändare och känner dig bekväm att arbeta med såväl interna som externa intressenter. Som expert och rådgivare är det viktigt att du inger förtroende och är lösningsorienterad. Du känner dig bekväm med att lägga fram förslag och agera inom områden där du ser förbättringspotential.

Personliga egenskaper; analytisk, lösningsorienterad, driven, pragmatisk, social, kommunikativ, positiv, prestigelös, flexibel, självständig och med god samarbetsförmåga.

 

VAD VI ERBJUDER

Medarbetare på Grant Thornton skall ha det lite bättre! Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

 Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna, framtiden är din och ingen annans.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad på vårt huvudkontor i Stockholm. Önskat startdatum är snarast möjligt. Urval sker löpande.

Välkommen att bli en viktig del i Grant Thornton

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på 0722 101718 eller Lena Höjgren på 0733 982004. Din ansökning skickar du med rubrik ”GT Lösningsarkitekt” till Anders.Fridh@Verano.se