fbpx

Vi växer och letar nya kollegor!

Vill du vara med och bygga i ett växande och välmående IT konsultbolag tillsammans med 35 kollegor? Vi tror att du har minst två års yrkeserfarenhet, examen inom data- och systemvetenskap och gärna erfarenhet som konsult.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i ett företag som tillåter dig påverka din vardag, lön och förmåner. Flexibilitet är vårt ledord och samhörighet en självklarhet!

Hos oss är du synlig och har stora möjligheter att påverka din egen vardag såväl i dina val av arbetsredskap, hos vem ditt telefonabonnemang ska vara, omfattning och ställe du vill träna på, som hur du disponerar din tid.

Hos oss bestämmer du vilka utbildningar du vill gå på, om du vill avsätta ett större eller ett mindre belopp till tjänstepension eller om du anser att friskvård borde vara en stor del av det generösa förmånspaket vi erbjuder.

Vi ger dig 40 timmar extra arbetstidsförkortning som du själv disponerar till föredrag, halvdagar etc.

Vill du ansluta som systemutvecklare?

Några av dessa är bra om du har arbetat med, självklart behöver du inte erfarenhet av alla! Lika självklart är det att några tekniska termer saknas.

GraphQL, Ansible, React, Redux, Kotlin, Docker, Elastic, Kafka, Java 9, Spring Boot, Jooby, NET Core, C#/.NET, EPi, Azure, React, Angular, behöver vi skriva mer?
Kontakta Lena Höjgren, lena.hojgren@verano.se, 0733-982004

Föredrar du test, testledning eller krav?

Då ser vi gärna att du är ISTQB certifierad, har erfarenhet av testautomatisering, några verktyg som till exempel JIRA, Zephyr, ALM, REQB eller Selenium är meriterande.
Kontakta Sara Esteka, sara.esteka@verano.se, 072-3660300, Jolanda Martén, jolanda.marten@verano.se, 070-2041116, Sebastian Darnay, sebastian.darnay@verano.se, 070-7608952.

Vi växer inom ITSM, ServiceNow och Nexthink!

Krav, design, utveckling och implementation hos våra kunder. Idag är vi 14 personer som har specialistkunskap inom ServiceNow.
Kontakta Fredrik Jacobsson, fredrik.jacobsson@verano.se, 070-5680875

Är du systemansvarig, Service Manager eller motsvarande?

Vi behöver också förstärka med dig som har 5 års erfarenhet av ITSM, PM3, PPS, Pejl, Kanban, Scrum eller Agila projekt- och förvaltningsteam. Kanske är du IPMA eller PMI certifierad?
Kontakta Lena Höjgren, lena.hojgren@verano.se, 0733-982004

Vi är annorlunda! Hör av dig till någon av oss så får vi berätta med om vad som är unikt hos oss eller skicka din ansökan inklusive CV i mail till info@verano.se. Här lovar vi dig personligt svar via mail eller telefon inom ett dygn ?!

Läs mer på www.verano.se och håll dig uppdaterad på Linkedin, Facebook eller Instagram.

Vi finns placerade på Drottninggatan 71D i Stockholm