fbpx

Rekrytering: Sharepointutvecklare till PwC IT

Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 60 000 klienter ger dig och alla våra medarbetare tillgång till både spännande och samhällsviktiga uppdrag. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister.

Är du redo för en ny utmaning, vill utvecklas och dela med dig av ditt kunnande?

Vi söker dig som brinner för utveckling i Sharepoint och aktivt vill vara med och bidra till vår tillväxt.

Som Sharepointutvecklare arbetar du i ett agilt team på PwC ITs utvecklingsavdelning och kommer ha ett nära samarbete med såväl användare som verksamhet.

PwC jobbar fämst med SP2013 men ser behov av ytterligare kunskap kring Sharepoint online och Office 365. Vid större projekt eller förändringar kommer du att arbeta nära vår Enterprise arkitekt då det förväntas att du är delaktig i att ta fram hållbara och framtidsäkra lösningar.

Hos oss får du stora möjligheter att påverka ditt arbete samt vara delaktig i strategi och arkitektur kring Sharepoint.

Ta chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister!

DIN BAKGRUND

Du är systemutvecklare med minst tre års erfarenhet av Sharepoint och har erfarenhet av att jobba i agila utvecklingsprojekt.

Du har kunskap och erfarenhet av Sharepoint, Continous integration och javascript, angular eller likande.

Meriterande är om du har kunskap inom SP2013, TDD, Enhetstester, Office365, SP online eller andra molnbaserade tjänster/plattformar.

VEM DU ÄR

Ovanstående tekniker är en förutsättning för att kunna ta dig an rollen men stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper.

De som arbetar med mjukvaruutveckling på PwC måste ha viljan att själva vidareutvecklas och att hjälpa teamet att förbättras, därför måste man vara , driven, teamorienterad, kommunikativ och gilla utmaningar.

Kvalitet är ett nyckelord som ska finnas som en röd tråd genom all utveckling och design, det förväntas att man testar sin design samt sprider kunskap till övriga medarbetare.

Då detta är en central och mycket viktig roll är det viktigt att du vill ta dig an en rolig och spännande utmaning. Du arbetar strukturerat men har samtidigt förmågan att vara flexibel.

Du kommer samarbeta med många inom organisationen och det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs att arbeta i grupp.

Du har en målinriktad inställning där god planering och effektivt genomförande av utveckling bidrar till hög kvalitet i leveranserna.

Du skall vara duktig på att driva och ansvara för ditt eget arbete.

VAD VI ERBJUDER

Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med ett vasst team där alla är dedikerade och ambitiösa. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag!

Välkommen till att bli en viktig del i PWC!

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano/Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på telefon 0722 10 17 18 eller Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan på:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=2849190340&company_id=65224&culture_id=SV