fbpx

Sökes: Javautvecklare

Goyada2

JAVAUTVECKLARE!

Sedan år 2000 har Goyada varit verksamma inom förbetalda elektroniska produkter, så kallade prepaid. Företagets flexibla plattform skapar smarta helhetslösningar för försäljning av en mängd prepaidprodukter så som elektroniska presentkort och kontantkort för mobiltelefoni. Kunderna återfinns inom dagligvaruhandel, servicehandel, finansiella aktörer och e-handel. Bolaget är verksamt inom Norden och omsätter 1,5 miljarder. Läs mer på http://business.goyada.com/

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel, nyfikenhet, entreprenörskap och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur där det är lätt att växa!

 

Vill du växa tillsammans med ett engagerat team?

Arbetet utförs från vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm där vi jobbar mot den Nordiska markanden.

Hos oss får du chansen att växa in i teamet och arbeta inom samtliga affärsområden. På sikt kommer du ha ett eget ansvarsområde som du utvecklar och förvaltar. Leverantörs- och kundkontakter kommer på sikt vara en naturlig del i din vardag hos oss.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för systemutveckling och snabbt tar till dig kunskap om verktyg, ramverk och metoder.

Du har kunskap inom Javautveckling och känner dig trygg i några av följande; Java, JavaEE, API:er, MySQL, open source, JBoss, Apache, Spring, Groovy, Scala, Linux, TDD/CleanCode.

På Goyada letar vi efter och anställer personer som är engagerade, nyfikna, har initiativförmåga och är självständiga samt positiva. Vi har en kultur där vi hjälper varandra, delar med oss av kunnande och har kul på jobbet.

Det här är en chans för dig att växa i en miljö där du kommer ha möjlighet att påverka dagligen. Varje dag kommer du arbeta tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa. Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande och stabilt företag.

Välkommen att bli en viktig del hos Goyada.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt till info@verano.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på telefonnummer 0722-101718 eller Lena Höjgren på 0733-982004 alternativt via e-post: info@verano.se