fbpx

TILLSATT: TVÅ SYSTEMUTVECKLARE CRM till JMs AGILA TEAM

TVÅ SYSTEMUTVECKLARE CRM till JMs AGILA TEAM

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och  bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. 

JM står inför en spännande förändringsresa inom digitalisering. nu utökar vi CRM-teamet med två kreativa och engagerade kollegor till.

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

ARBETSUPPGIFTER

Microsoft Dynamics CRM är en ny plattform/produkt hos JM och här får du chansen att i ett tidigt skede vara med och påverka hur plattformen och teamet formeras.

För att trivas i rollen bör du ha ett verksamhetsintresse och brinna för utveckling i C#/.Net och/eller integration. Du kommer att arbeta i ett agilt team tillsammans med hjälpsamma och jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa.

Teamet arbetar nära verksamheten vilket ställer krav på att du har stor förståelse för hur funktioner och system hänger ihop. Du är en naturlig del i kravanalys och design.

I rollen ansvarar du för:

–          utveckling, konfigurering och implementation av produkten till verksamhetens krav.

–          bygga integrationer mot andra system och databaser.

 

DIN BAKGRUND

Du är systemutvecklare med några års erfarenhet av C#/.Net och har erfarenhet av att jobba i agila utvecklingsteam. En förutsättning för tjänsten är att du har erfarenhet från utveckling i ett CRM- verktyg.

Du har kunskap och förståelse för; CRM-processer, systemintegration, SQL, databasmodullering, utveckling & konfigurering inom CRM, .NET/C#, Javascript, Jquery.

I rollen som integrationsspecialist har du kunskap inom; Microsoft Dynamics CRM, BizTalk, TFS, IIS, Enhetstester och TDD!

 

VEM DU ÄR

Ovanstående tekniker är en förutsättning för att kunna ta dig an rollen men stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper.

För att passa in i teamet bör du ha en god social förmåga, du tycker om att involvera andra i teamet i dina idéer och kommer gärna med kreativa lösningar. Du är driven, engagerad och har ett starkt intresse för teknik och problemlösning.

 

VAD VI ERBJUDER

Det här är en chans för rätt person att lyckas i en miljö där du kommer ha möjligheten att påverka dagligen. Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppgifter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag där IT blir en allt viktigare del.

 

Välkommen till att bli en viktig del i JM!

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Höjgren på telefonnummer 0733-982004 eller maila din ansökan till lena.hojgren@verano.se.