fbpx

TILLSATT: Driven Business Relationship Manager (BRM)

Grant Thornton Sverige söker en driven Business Relationship Manager till IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till mer än 30 000 kunder kommer vi att ge dig tillgång till många spännande kunder – stora och små. Vi är ett tillväxtföretag som hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Vi är mer än 1200 anställda på 24 kontor i Sverige och är medlem i Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de finansiella frågorna inom våra affärsområden revision, finansiella tjänster, skatt och konsultation.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

ROLLEN

Grant Thornton IT befinner sig på en spännande och utmanande förändringsresa med flertalet initiativ kopplat till IT-plattformen samt processeffektivisering. Som Business Relationship Manager (BRM) är du länken mellan IT och verksamheten och har ett strategiskt, taktiskt samt operativt ansvar att stödja affärsområdena i att på bästa sätt nyttja rätt IT-tillämpningar. Målsättningen är att förbättra kärnprocesser genom effektiv förvaltning och innovativa utvecklingssatsningar.

Det här är chansen för dig som vill ha en operativ, central och aktiv roll i transformationen av IT hos Grant Thornton

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kravställning, utredning, tekniks rådgivning och analys kopplat till internt IT, externa leverantörer och verksamhet/affärsområden.
  • Ansvara för förvaltning av en systemportfölj och aktivt delta i systemets hela livscykel, från koncept till avveckling.
  • Stödja affärsområdena inför utvecklingsinsatser och inom IT-frågor.
  • Tillsammans med verksamheten ta fram utvecklings- och förvaltningsbudget.
  • Bevakning av globala initiativ inom Grant Thornton och identifiera vilka lösningar som är applicerbara i den svenska organisation samt realisera dessa i praktiken.

DIN BAKGRUND

Du har minst fyra års erfarenhet från IT, har en allmän affärsförståelse och förmåga att snabbt sätta dig in i samt förstå komplexa verksamheter. Du har troligen verkat i roller som t ex projektledare, kravanalytiker, leveransansvarig, förvaltningsledare, SDM eller liknande.

Vi ser gärna att du har universitetsutbildning inom IT eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

VEM DU ÄR

Du är en driven och engagerad lagspelare som sätter teamets leverans i fokus. Detta gör du genom din förståelse för IT, affär och slutanvändare. Du har förmågan att bygga relationer och känner dig bekväm att arbeta med såväl interna som externa intressenter. Du tar gärna initiativ till att lägga fram egna förslag och agera inom områden där du ser förbättringspotential.

Som person är du; social, kommunikativ, driven, pragmatisk, flexibel, noggrann, lösningsorienterad, strukturerad, engagerad, har förmåga och vilja att lära samt att sprida kunskap.

VAD VI ERBJUDER

Medarbetare på Grant Thornton skall ha det lite bättre! Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna, framtiden är din och ingen annans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad på vårt huvudkontor i Stockholm. Önskat startdatum är snarast möjligt men med hänsyn till ev. uppsägningstid. Urval sker löpande.

Välkommen att bli en viktig del i Grant Thornton

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på 0722 101718 eller Lena Höjgren på 0733 982004. Din ansökning skickar du med rubrik ”GT BRM” till Anders.Fridh@Verano.se