fbpx

SÖKES: Lead Developer till Grant Thornton!

Grant Thornton Sverige söker en Lead-Developer till IT-avdelningen på huvudkontoret i Stockholm.

Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till mer än 30 000 kunder kommer vi att ge dig tillgång till många spännande kunder – stora och små. Vi är ett tillväxtföretag som hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Vi är mer än 1200 anställda på 24 kontor i Sverige och är medlem i Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de finansiella frågorna inom våra affärsområden revision, finansiella tjänster, skatt och konsultation.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

ROLLEN

Som Lead-developer har du en nyckelroll med stora möjligheter att bida med idéer och påverka. utvecklingsarbetet. Rollen innebär bl. a:

  • Etablera systemutveckling hos Grant Thornton.
  • Ha en ledande roll i att ta fram Grant Thorntons utvecklingsmetodik.
  • Skapa mjukvaruarkitekturen för de systemutvecklingsinsatser som kommer.
  • I ett nära samarbete med testledare upprätta och vidareutveckla test och testmetodik.

Tillsammans med business relationship Manager (BRM), projektledare och lösningsarkitekt bidrar du till en tydlig vision.

Det här är en roll för dig som i ett tidigt skede vill vara med forma IT-organisationen, göra det där lilla extra, det där som gör skillnaden.

DIN BAKGRUND

Rollen är bred och kräver en kombination av färdigheter inom IT, från utveckling, programmering, mjukvaruarkitektur till teknisk projektledning. Vi söker dig med erfarenhet inom Microsoft plattformen, gärna i ledande roller.

Du är väl bevandrad med Microsoftteknologier såsom .Net, MS SQL, AspNet, Azure. Utvecklingsarbetet bedrivs i C#. Meriterande om du har jobbat med Epi Server, och olika typer av integrationsteknologier.

VEM DU ÄR

Som person är du en social och engagerad lagspelare som sätter teamets leverans i focus och trivs att jobba och leda en Agil utvecklingsmiljö. Du sätter slutanvändare i första rummet och är bekväm att arbeta med både interna och externa intressenter. Du tar gärna initiativ och lägger fram egna förslag där du ser förbättringspotential.

VAD VI ERBJUDER

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna, framtiden är din och ingen annans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad på vårt huvudkontor i Stockholm. Önskat startdatum är snarast möjligt men med hänsyn till ev. uppsägningstid. Urval sker löpande.

Välkommen att bli en viktig del i Grant Thornton!

I denna rekrytering samarbetar vi med Verano. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Fridh på 0722 101718 eller Lena Höjgren på 0733 982004. Din ansökning skickar du med rubrik ”GT Lead Developer” till Anders.Fridh@Verano.se