fbpx

SpringStep på Knowledge19, dag 1

Idag började pre-conference utbildningssessioner för hela gänget i Las Vegas även om vi redan varit här ett dygn. Vi såg till att täcka flera områden genom att dela upp gruppen på de olika utbildningarna inom ITSM, CSM, HR med flera. Än så länge är det ganska luftigt här på grund av gigantiska lokaler och det faktum att alla besökare till konferensen Knowledge19 inte är på plats ännu. Konferensen startar först på tisdag och då kommer mängden människor här att öka avsevärt.
Det är en speciell upplevelse dessa konferenser och imponerande logistik att slussa tusentals människor ut och in på olika utbildningar, till kaffet på rasten och till den gigantiska lunchsalen när alla skall äta samtidigt.
Vi fortsätter uppdateringarna från Vegas kontinuerligt, stay tuned!