fbpx

SpringStep på Knowledge19, dag 3

Nu drar spektaklet igång på allvar 😀
Jag lyckades hitta en lite lugnare oas på ett café på The Venetian Hotel and Casino som är inrymmer hela det gigantiska konferens och mässkomplexet här i Vegas. Vi har nu varit här på två dagar pre-conference med utbildningar inom olika spår och moduler inom automationsplattformen ServiceNow.
Gårdagen avslutades med en episk Roof top club för partners inom EMEA på Hotel Paris, fler än oss är nog lite trötta idag 😉
Nu börjar den officiella konferensen med kunder, partners, användare och utvecklare i ServiceNow från hela världen, ca 20.000 besökare i samma lokaler. Dagen inleddes med Keynotes från President och CEO John Donahoe, Chief Product Officer CJ Desai samt inbjudna gäster från stora kunder som exempelvis United Airlines och Virgin Trains.
Vi Veraner har anmält oss till olika sessioner, både föreläsningar och diverse labbar inom områden som är intressanta för oss och våra kunder. Det finns hur mycket som helst så det gäller att sålla vad som tillför mest värde och vad om är aktuellt i Sveriges näringsliv just nu.
Själv har jag dragit på mig en förkylning pga den kraftiga luftkonditioneringen här men det finns inget som stoppar en Veran efter lite Treo och kaffe 😀
Fler uppdateringar följer, stay tuned!

/David