fbpx

SpringStep på Knowledge19, tillbakablick

Nu är vi hemma! Trygga, trötta och upprymda på samma gång är vi tillbaka på svensk mark.
Det har varit en galen resa med så mycket intryck och berättelser att ta med sig och dela med sig av, både sådant vi upplevt inom ramen för själva konferensen och allt annat man får uppleva i och omkring Las Vegas, (vilket illustreras av ett urval bilder längre ner).
Veckan i Vegas började som sagt med pre-conference. Två dagars utbildningar inom olika spår av ServiceNow-plattformen, som numera växt sig så stor att ingen längre kan säga att man ”kan ServiceNow”. Så var det tidigare men inte längre, plattformen är för stor. Allt finns där och det gäller att specialisera sina kunskaper inom ett eller flera områden för att hänga med i den snabba utvecklingen som kommer med varje ny release.
Vi kan konstatera att det är automation, machine learning och ytterligare förenklingar för användare att konfigurera plattformen som ligger i pipen för ServiceNow. Mycket nytt inom visualisering av data och ännu mer no-code-lösningar så mer av administration och konfiguration kan avlastas från utvecklingsteam och sättas i händerna på användare ute i organisationen.
Av kvaliteten på presentationer och labbar under konferensdagarna har vi fått uppleva både högt och lågt, vissa sessioner var helt enkelt inte bra alls, antingen vad det gäller förberedelser, genomförande eller innehåll. Andra var riktigt bra, imponerade på oss och det är dessa man tar med sig när man nu tittar i backspegeln på Knowledge19.
Vi har också som partnerföretag fått information om många nyheter som kommer när det gäller certifieringar, kunskaper som man kan tillgodoräkna sig i ”poängsättningen” av olika partners och även nya rutiner och krav från ServiceNow som påverkar kunder. Viktigt att känna till även om vi inte är säljande partner för det kommer påverka oss ute på uppdragen vi har hos våra kunder på denna plattform.
Veckan har även varit fylld av glatt umgänge med kunder och kollegor, utflykter, middagar och episka avslutningsfester.
Tack för den här gången Nevada, Viva Las Vegas! 🙂


/David

Hela gänget inne på The Venetian