ERBJUDANDE

Vi erbjuder kompetens med personlighet och värme! Vi är engagerade, flexibla, presigelösa och lösningsorienterade specialister med erfarenhet från spännande uppdrag inom de flesta branscher. Vi leverearar tjänster inom kvalitet & test, projekt- & kravledning, utveckling & rekrytering. Vi gör alla det där lilla extra, det som gör skilland för våra kunder och deras kunder. På så sätt ser vi till att göra både våra och medarbetare framgångsrika.  


VAD VI ERBJUDER


Kvalitet & Test

Vi på Verano är ett stort team som brinner för kvalitetssäkring. Vi hjälper företag med att planera, prioritera samt utforma kvalitetssäkringsarbetet med kravställning och testaktivister hela vägen till leverans.

Utveckling

”Liten men naggande god” är vår utvecklingsgruppering. Här finner ni ett gäng med själ och hjärta för utveckling som alltid ser till helheten. Vi har spetskompetens inom systemutveckling, backend, mobilitet och frontend.

Projekt- & Kravledinng

Vi har gedigen erfarenhet av projekt- och kravledning för att stödja och leda en organisation hela vägen från idé till reell affärsnytta.

Rekrytering

Vi tar fram det bästa ur människor och skapar lönsamma beslut!

Vi hjälper linjeorganisationer att rekrytera rätt person till rätt plats, vår nisch är IT. Med över 25 års erfarenhet av IT-marknaden och närhet till våra kunder är vi ett kvalitativt och lönsamt alternativ i samband med rekrytering- och utvecklingsprocesser. I vårt kontaktnät hittar vi rätt personer och kan erbjuda olika tester- och analyser.

Someone saying something nice about what you do is priceless. Click here to add a quote from a customer or a fan.

Adam Kohn, Client

Do you have any questions?

Feel free to to reach out to us - we’d love to talk to you!