fbpx
28 januari, 2020

Karriär och jobb

VÄX MED OSS!

Vi söker flera kompetenta och prestigelösa vänner, kanske är det du som är vår nya vän på Verano?

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren för dig! För oss handlar det om att skapa förutsättningar för både individ och företag att utvecklas i rätt riktning.
På Verano har vi flexibla förmåner, hög grad av självbestämmande och möjligheter att påverka vår framtid.  

Hos oss står människan i centrum och för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete är vi selektiva när vi rekryterar. När människan står i centrum går man från standardlösningar till lösningar som gynnar kundens unika behov. När människan står i centrum välkomnar man olikheter vad gäller styrkor, kompetenser och livserfarenheter. Hos oss hittar du ett starkt sammansvetsat team som drivs av att göra skillnad. Vi gör det där lilla extra, det som gör skillnad för våra kunder och deras kunder. På så sätt ser vi till att göra både kund och dig framgångsrik.

För oss är det viktigt att göra saker tillsammans & utvecklas. Vi har många tillfällen att ses under året – temat varierar, allt från rolig konferens till inspirerande kompetenskvällar & alltid i valfrihetens tecken.

Idag har vi kompetens inom Service Management, Kvalitet & Test, Projekt- & Kravledning, Utveckling & Rekrytering. Våra kunder återfinns i alltifrån mindre till större företag med komplex verksamhet i hög förändringstakt.

Vi växer inom samtliga affärsområden! Slå oss en signal eller kontakta oss via info@verano.se så pratar vi vidare!